Blends Restaurant
The place to blend your senses.
Το μενού του Blends φέρει την υπογραφή του σεφ Κώστα Λώλα και συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς επιρροές, δίνοντας έμφαση στο κρέας. H κάρτα του Blends δημιουργήθηκε με αγάπη και επιθυμία οι επισκέπτες του εστιατορίου να ξεναγούνται στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων. Οι εποχικές εναλλαγές του μενού και ο δημιουργικός συνδυασμός των ολόφρεσκων συστατικών, αποτελούν τη φιλοσοφία της δημιουργικής ομάδας του Blends. Σκοπός της έμπειρης ομάδας είναι να προσφέρει στον επισκέπτη του εστιατορίου μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία παρουσιασμένη με τρόπο μοναδικό, ακροβατώντας ανάμεσα στο παραδοσιακό και το μοντέρνο.
Το μενού του Blends περιλαμβάνει:
- Brunch Buffet Κυριακή 12:00-15:00
- Πολλές υγιεινές επιλογές και «ελαφριά πιάτα»
- Vegan επιλογές για χορτοφάγους.
- Κρεατοφαγικές προτάσεις ψημένες στον φούρνο josper, τον φούρνο που απογειώνει το κρέας και προσφέρει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία
HEAD CHEF
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΩΛΑΣ
«Τον κατάλογο του Blends mix & match, τον δημιούργησα με όλη την ομάδα σε μια προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των επισκεπτών μας, ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας.
Ξεκινώντας από ένα πρωινό ή brunch, ένα γρήγορο γεύμα το μεσημέρι στο διάλλειμα από την εργασία, μέχρι ένα επαγγελματικό δείπνο, μια έξοδο με φίλους ή μια σημαντική περίσταση.
Για αυτό και επιλέξαμε ο κατάλογος να αποτελείται από κατηγορίες όπως είναι το κρέας και οι special κοπές του, προτάσεις με θαλασσινά, ζυμαρικά, μέχρι pizza και tapas και τέλος, επιδόρπια που θα κλείνουν σωστά το κάθε γεύμα.
Στόχος είναι να δίνουμε την δική μας γεύση στα πιάτα, συνοδευόμενη από όμορφες αναμνήσεις και όλο αυτό να δημιουργεί κάθε φορά μια νέα εμπειρία στον επισκέπτη.
Αδιαπραγμάτευτο στοιχείο της κουζίνας μας είναι οι πρώτες ύλες που μπαίνουν σε όλα τα πιάτα, να είναι φρέσκιες και επιλεγμένες, ακολουθώντας πάντοτε την εποχικότητα, κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να αλλάζουμε τακτικά κατάλογο κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του πελάτη.»